"Марші ЛГБТ можуть знищити Україну! Я б не хотів, щоб ми продали Україну за безвіз" - владика Ян Собіло
  • Чтв, 15/06/2017 - 15:59

Поговорили про нещодавню поїздку єпископа з нунцієм Клаудіо Гуджеротті в сіру зону, вірогідність закінчення війни на Донбасі та майбутній марш ЛГБТ, що має відбутися 18 червня в...свято Тіла та Крові Ісуса Христа ...

Триває війна. Кожен день на Донбасі люди чують обстріли. Коли парафіяни побачили нас з нунцієм в храмі - почали плакати від радості, і запитувати, коли закінчиться війна? Живемо в часі напруги, де всі проти всіх! Війна проходить через наші серця, в родинах - один член сім'ї думає так, інший інакше. Завдання людям - молитися. Дуже потрібно, щоб ця війна не поширилася далі, щоб не була задіяна ядерна зброя! Все висить на волосинці!

Якщо держава дозволить марші ЛГБТ, в ім'я демократії, свободи, прав людини, то особи, які служать лукавому, а їх немало, можуть зашкодити іншим, не тільки нашій країні, всьому світу! Бо таке б'є в самий корінь! Бог створив нас чоловіком і жінкою. Не папою і папою, не мамою і мамою, але мамою і папою! Людина народжується не через маніпуляцію в склі, але через любов! Я б не хотів, щоб ми продали Україну за безвіз цінною в людські цінності! Навіть люди, які Христа не знають, відчувають, що це антицивілізація!

Є люди нормальні, але переживають кризу, і раптом вони зіткнуться з ЛГБТ, то можуть на це піддатися! Не потрібно  рекламувати гріх! Пригадую, ще служачи в Польщі читав свідчення одного гея, який казав, що має гомосексуальний потяг, але він казав, що не буде нікого згіршувати, бо знає, що це зле! Бо це так наче, взяти хвору від вірусу людину, вивести на двір, і сказати їй: "Ану, дай свідоцтво, що це добре, хай від тебе заразяться!"