Матраци для бійців АТО, які лікуються у наркодиспансері, передали "Карітас" та архиєпархія УГКЦ
  • Суб, 10/12/2016 - 16:00

З благословення Архиєпископа і Митрополита Василія (Семенюка) Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ спільно з благодійним фондом «Карітас-Тернопіль» провели благодійну акцію для КУТОР «Тернопільський обласний наркологічний диспансер». У рамках акції лікувальний заклад отримав матраци, які будуть використані у палатах відділення реабілітації хворих, які постраждали від бойових дій в зоні АТО.

Участь в акції взяли декан Тернопільський о. Віталій Козак та начальник управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук, директор ТБФ «Карітас» о. Андрій Марчук та головний лікар наркологічного диспансеру п. Василь Галанов.

Відтак о. Андрій Марчук та о. Віталій мали змогу побувати в палатах та поспілкуватись з воїнами - учасниками АТО, які проходять курс лікувальної реабілітації.

Такого роду заходи відбуваються не вперше. Керівництво «Карітасу» складає щиру подяку Архиєпископу і Митрополиту Василію, економу архиєпархії о. Володимиру Фірману та усім добродіям і благодійникам, які долучилися до даної акції.