Мексиканський єпископ заявив, що він не боїться ув’язнення за гомофобію
  • Срд, 17/08/2016 - 15:08

На тлі звинувачень у втручання в політику і гомофобію єпископ мексиканського міста Квернаваки владика Рамон Кастро Кастро заявив, що він не боїться потрапити за ґрати, повідомляє американська католицька інформаційна агенція CNA.

«Якщо мене запроторять до в’язниці – жодних проблем: я і звідти буду євангелізувати», - сказав єпископ Кастро мексиканському виданню El Sol De Cautla.

«Я чекаю на подальший розвиток ситуації. Хочу подякувати Асоціації «Cuernavaca Bar», яка виступила на мій захист», - продовжив єпископ.

Єпископ Кастро провів у катедрі Квернаваки зустріч з біль як 100 представників різних громадських організацій, які висловили критику на адресу теперішнього губернатора штату Морелос Ґрако Раміреса, через не вирішування проблем, у яких потопає цей мексиканський штат.

Квернавака належить до четвірки мексиканських міст з найвищим показником вбивств.  

Партія демократичної революції, членом якої є губернатор Рамірес, подала на єпископа скаргу за, начебто, втручання в політику та за гомофобію, оскільки єпископ Кастро взяв участь у масовому заході на підтримку традиційної сім’ї.