Мін’юст США почав розслідувати справу торгівлі частинами тіла абортованих дітей
  • Пон, 11/12/2017 - 12:44

Мін’юст США почав офіційне розслідування справи, відповідно до якої клініку «Planned Parenthood» звинувачують в торгівлі частинами тіла абортованих дітей. Розслідування почалось більше, ніж через два роки після того, як Центр медичного прогресу оприлюднив відео-докази.

Як зазначила колишня директор «Planned Parenthood», а тепер пролайф активістка Еббі Джонсон, «це довгоочікувана, радісна звістка». «Planned Parenthood активно брали участь у незаконній діяльності, продаючи частини тіла абортованих дітей. Вони брехали кожній жінці, яку начебто «захищали». Я бачила це на власні очі, коли працювала там, і досі їм вдається отримувати понад півмільярда доларів з податків».

В 2016 році Суддівський комітет Сенату рекомендував ФБР та Мін’юсту провести розслідування справи «Planned Parenthood», деяких їх філій та компаній, залучених у торгівлю частинами тіла абортованих дітей.

Як інформує LifeSiteNews, попри республіканську більшість в палатах та сенаті США, в Білому Домі, а також попри обіцянки позбавити «Planned Parenthood» фінансування в 2017 році, цей гігант у сфері абортів продовжує отримувати фінасування з податків через програму «Medicaid» та гранти «Title X».