«Міс Україна-2013» Анна Заячківська провела благодійний концерт і подарувала матерям свої пісні
  • Срд, 29/05/2013 - 20:25

26 травня 2013 року відбувся благодійний концерт «Будь благословенна, моя мати!», на якому християнське видавництво та телестудія «Апостол» презентували свою діяльність: нові книги, журнал «Слово» та проекти телепрограм, спрямовані на оживлення віри та духовного життя.

Про діяльність видавництва та телестудії розповідали ведучі концерту: о. Михайло Віхоть та «Міс Україна-2013» Анна Заячківська. «Вважаю, що такі заходи несуть світло і подяку найріднішим людям-матерям. Треба вміти дякувати, треба вміти любити. Я пишаюся людьми, які започаткували видавництво та телестудію «Апостол», через які багато людей зможуть пізнати Бога. І це дуже важливо. Здобувши перемогу в Києві, я чітко зрозуміла, що поруч з людиною лише один Бог залишається завжди. Я готова і надалі співпрацювати з ними», — поділилася своїми думками Аня.
Мета діяльності об’єднання «Апостол», яке отримало схвалення, благословення та підтримку правлячого архієрея і митрополита Івано-Франківського УГКЦ Володимира Війтишина, — через пресу, радіо, телебачення, інтернет поширювати євангельські цінності. Адже це цілий світ, який вривається в кожен дім з допомогою слова та зображення, і далеко не завжди несе добро. Треба дати людям відчути, що Євангеліє — не мертва буква, що воно має в собі ключ для розв'язання будь-яких соціальних і моральних проблем і що традиційна Христова Церква, яка має тисячолітню історію, не стоїть осторонь.

“Такими акціями ми хочемо привернути увагу громадськості та ЗМІ до потреби поширення духовного слова та активного протистояння аморальності у медіа-просторі України. Усвідомлюємо чи ні, ми платимо за те, що нам пропонують у цьому просторі: хтось грошима, хтось здоров’ям, хтось сім’єю, часом, цінностями, мріями, а дехто — і втраченим життям. Я впевнений, що ЗМІ формують наше суспільство і мають вплив на наших дітей. Якими хочемо бачити своїх дітей, таким має бути обличчя наших ЗМІ”, — сказав директор видавництва та телестудії «Апостол» Іван Осадчук.  

Детальніше про діяльність об’єднання «Апостол» дізнавайтесь на сайті apostol.if.ua