Місія «Рахиль» запрошує на реколекції осіб, що пережили перинатальну втрату
  • Чтв, 03/11/2022 - 10:07

Місія «Рахиль» при Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я запрошує на реколекції осіб, що втратили дитину під час вагітності чи після пологів. Дні духовної віднови відбудуться 9-11 грудня 2022 року.

Місія «Рахиль» — це програма зцілення від ран, що залишаються на  людській душі через втрату ненародженої дитини. Її пропонує Українська Греко-Католицька Церква, опираючись на  зразках подібного служіння в  Римо-Католицькій Церкві США та інших країн.

Місія «Рахиль» є  мережею фахівців (священників, монахинь, психологів, психотерапевтів, медкапеланів, волонтерів), що пройшли спеціальне навчання. Вони забезпечують духовно-психологічну опіку особам, які зіткнулися з проблемою втрати ненародженої дитини (викидень, позаматкова вагітність, аборт, використання ранньо-абортивних засобів, штучне запліднення). Мережа покликана супроводжувати людину на шляху зцілення через подолання смутку за втраченою дитиною, оздоровлення стосунків у сім’ї, відновлення відносин з Богом та воз’єднання з Церквою.