Місія «Товариство «Воїни Царя Христа»» взяла участь у формуванні Європейської християнської коаліції
  • Чтв, 02/06/2016 - 23:23

Представники сайту «Католицький Оглядач» та Місії «Товариство християнського життя 'Воїни Христа Царя'» (Львівська Архиєпархія УГКЦ) взяли участь у Міжнародному форумі «Взаємодія християнських політиків у просуванні християнських цінностей на міжнародній арені», що відбувається 2-3 червня 2016р. у місті Києві.

У кулуарах Форуму представниками Місії «Воїни Христа Царя» та сайту «Католицький Оглядач» провели низку зустрічей із закордонними учасниками форму з метою встановлення контактів та співпраці в обороні традиційних цінностей, як рівно ж і популяризації християнських цінностей, на яких збудована традиційна європейська цивілізація.

Представники Місії «Товариство християнського життя «Воїни Христа Царя»» та сайту «Католицький Оглядач» підписали спільну декларацію Форуму, доєднавшись до формування Європейської християнської коаліції.

 

Заступник головного редактора сайту «Католицький Оглядач» Христина Букіна та заступник голови львівського осередку Місії «Товариство християнського життя «Воїни Христа Царя»», Андрій Уський з Желькою Маркічь, співзасновницею Громадянської ініціативи в Хорватії «U ime obitelji» (В ім’я сім’ї).

 

Менеджер проектів Місії «Товариство християнського життя «Воїни Христа Царя» д-р. Андрій Стояновський з принцом Ніколаусом Фердинандом Марією Йозефом Рафаелем Ліхтенштейнським, братом правлячого принцу Ліхтенштейну Ганса-Адама ІІ, послом Ліхтенштейну при Апостольському Престолі

Декларація про створення Європейської християнської коаліції.