Митрополит Ігор: «Стараймося про щирість та простоту життя»
  • Нед, 21/06/2015 - 23:01

Це підкреслив Високореосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, під час свого пастирського візиту 21 червня 2015 року до парафії Матері Божої Неустанної Помочі (м. Львів, вул. Погулянка 39).
 
«Слуга божий митрополит Андрей був багатою людиною, графом із походження, однак жив дуже убого й просто. Свою одежу, підрясник, носив залатаним, в їжі був невибагливим. Коли люди, приїхавши із далека, принесли грибів, які постоявши – зароїлися черваками і працівники кухні бажали їх викинути… Слуга Божий сказав, що люди, які приїхали так здалека, вклали працю і посвятили час, тому не можна нехтувати їхнім трудом…розпорядився гриби залити солоною водою й шкідники покинули їх. Стараймось про щирість та простоту життя» – наголосив митрополит Ігор.
 
Додамо, що владика Ігор під час пастирських відвідин звершив Архиєрейську Божественну Літургію та виголосив проповідь. По завершені парафіяльна спільнота на чолі із о. Олегом Федориком висловила слова вдячності єпископу та на згадку про ці відвідини було зроблено спільну світлину.