Митрополит УПЦ МП: Януковича в монастирях Донеччини немає
  • Пон, 24/02/2014 - 13:55

Митрополит Донецький і Маріупольський Української православної церкви Іларіон спростовує інформацію, що Віктор Янукович нібито переховується в Свято-Нікольському монастирі у Волновасі (Донецька область)

«Ну що вам сказати? Це повна маячня, - заявив Митрополит. - Я отримав цю інформацію і щойно подзвонив у Нікольський монастир архімандритові Амвросію, запитав, чи був у нас Янукович або чи є у нас Янукович? Ні вчора, ні позавчора, ні сьогодні, ні найближчими днями його там не було. Немає там його. Нехай люди спокійно моляться».

При цьому Митрополит заявив, що Януковича також немає в Свято-Успенській Святогірській лаврі в Донецькій області, повідомляє УНІАН. «Я можу вам сказати, що ні як прочанина, ні як тієї людини, яка проживає на території лаври, ні супроводжуючих його осіб на території Святогірської лаври немає. Буквально щойно я розмовляв із намісником лаври владикою Арсенієм, якому поставив питання. Ні, говорить. У нас немає і не було. Тому як священноархимандрит Святогірської Святоуспенської лаври заявляю вам, що такої особи у нас немає», - заявив Митрополит Донецький і Маріупольський.

Джерело: http://espreso.tv