Моє життя змінилось, коли я зустрів Бога – відомий голлівудський актор
  • Чтв, 12/01/2017 - 11:51

Кріс Пратт був бездомним, жив сам, спав у машині. Все змінилося, коли незнайомий чоловік привів його до церкви.

Пратт сьгодні є одним з найвідоміших акторів у Голлівуді. Він знімається у найбільш рейтингових фільмах, які користується величезною популярністю. Важко повірити, однак до недавнього часу актор практично був бездомним, жив у машині і працював офіціантом на гавайському острові. Його життя змінилося в той момент, коли він зустрів Ісуса.

Актор вирішив розповісти свою історію тоді, коли його успіх ставав дедалі помітнішим, а  неймовірно стрімка кар’єра стала топтемою для змі. Ситуація, яка змінила його життя,описана на сайті Vanity Fair.

Коли Пратт жив на гавайському пляжі і працював офіціантом в одному із ресторанів, не було нічого, що віщувало би якісь зміни в його житті. Навпаки, актор був типовим самітником. Одного разу йому скортіло купити пива. Так, як хлопцю не було ще 20, за законами США зробити це йому не вдалося, прийшлось попросити когось старшого про послугу. І от саме тоді, коли він чекав біля магазину,  несподівано підійшов чоловік, назвався Генрі і запитав, що той робить.

“Я вирішив не лукавити – відповів, що всередині знайома дівчина купує мені алкоголь”- пригадує актор.

“Ти збираєшся піти на вечірку, пити, вживати наркотики, знайомитися з дівчатами і чинити перелюб?”- запитав чоловік, а Пратт відповів: “Надіюсь, що так”.

Це мало мене засмутити, але так не трапилось. Я запитав, чому він вирішив розмовляти зі мною. Чоловік відповів: “Ісус сказав мені, що я повинен поговорити з тобою.” І в той момент я відчув, що я повинен йти з цією людиною. Він привів мене до церкви. Кілька днів опісля я здивував своїх друзів, заявивши, що збираюся змінити своє життя.

Всього за п’ять років Крісу вдалося стати відомою голлівудською зіркою. Він же охоче розповідає про те, як Ісус в одну мить змінив його життя.

deon.pl

Переклад Тетяна Трачук