Молитовна хресна хода у Львові цьогоріч буде присвячена Року віри
  • Птн, 29/03/2013 - 19:32

07 квітня 2013 року у Хрестопоклонну неділю, яка цього року збігається з празником Благовіщення Пресвятої Богородиці, вулицями Львова пройде молитовна Хресна дорога, яку традиційно організовує Львівська архиєпархія УГКЦ.

Хресна хода розпочнеться о 16:00 біля храму Святого архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22), та завершиться на площі перед Архикатедральним собором Святого Юра (пл. Св. Юра, 5).

Очолить хресну ходу Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський.

У спільній молитві участь візьмуть: духовенство Львівської архиєпархії, монашество, студенти Львівської духовної семінарії Святого Духа, представники влади міста і області, ректори та студентство львівських вищих навчальних закладів.

Як повідомив ієрм. Віталій Дудкевич, ЧСВВ, синкел у справах монашества і мирян Львівської архиєпархії, цього року молитовними роздумами під час хресного ходу провадитимуть ієромонахи-Василіянського Чину, Провінції Найсвятішого Ізбавителя в Україні. Духовні читання будуть присвячені Року віри, що його офіційно проголосив в УГКЦ Синод Єпископів, який відбувся 9-16 вересня 2012 р. у м. Вінніпезі (Канада).

Організатори запрошують львів’ян та гостей міста долучитися до спільної молитви, щоб у молитовних роздумах та спогляданні Христових страстей, пережити дорогу Господа до Воскресіння через Голгофу.

Прохання взяти з собою лампадки червоної барви.

Прес-служба Львівської архиєпархії