Молитовна хресна хода вулицями Львова
  • Втр, 10/03/2015 - 17:53

У Хрестопоклінну неділю, 15 березня 2015 року, вулицями Львова пройде молитовна хресна хода, яку традиційно організовує Львівська архиєпархія УГКЦ.

Хресна хода розпочнеться о 15.00 год біля храму Святого архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22) та завершиться на площі перед Архикатедральним собором Святого Юра (пл. Св. Юра, 5).

У спільній молитві участь візьмуть: духовенство Львівської архиєпархії, монашество, студенти Львівської духовної семінарії Святого Духа, Українського католицького університету, представники влади міста і області, ректори та студентство львівських вищих навчальних закладів.

З нагоди Року Митрополита Андрея Шептицького, собливістю хресної ходи будуть розважання слуги Божого Андрея, які читатимуть на молитовних зупинках.

Під час цьогорічної молитовної ходи нестимуть березовий хрест, який є копією того хреста, що був освячений у День Незалежності України, 24 серпня 2014 року, і вцілів під час жахливих обстрілів українського військового табору, посеред згарищ наметів і зруйнованої техніки.

Запрошуємо львів’ян та гостей міста долучитися до спільної молитви, щоб у молитовних роздумах та спогляданні Христових страстей, пережити дорогу Господа, нашої Церкви та держави до Воскресіння через Голгофу.