Молитовні чування в Римі за мир і спокій в Україні
  • Чтв, 23/01/2014 - 00:28

Як повідомив о. Марко Ярослав Семеген, пасторальний координатор для українців в Італії, також і українська греко-католицька Церква у Вічному Місті приєдналась до особливої молитви за мир та спокій і за мирне врегулювання ситуації в Україні.

Починаючи від 22 січня в українській парафії святих Сергія і Вакха кожного вечора від 20:00 до 22:00 будуть проводитись спільні молитовні чування. Одночасно молитовні чування проходитимуть також і у римському співкатедральному соборі Святої Софії.

«Заохочуємо і просимо усіх щоденно молитися за мир в Україні! – читаємо у зверненні до українців Риму. – Брате і сестро, стань і ти миротворцем свого українського народу – «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться» (Мт 5,9).

До безперервної молитви за Україну із закликом, по можливості, організувати молитовні групи у своїх храмах, а також організувати спільну молитв у вірних у визначені години безпосередньо з їхніх домівок та з місця праці звернувся до всіх українців, незалежно від їхнього світогляду та віросповідання, Владика Діонісій Ляхович, ЧСВВ, Апостольський Візитатор для українців греко-католиків в Італії та Іспанії, разом з Пасторальними координаторами в цих країнах.

Текст із сторінки http://uk.radiovaticana.va