Молитовні намірення на квітень 2017 у відеопосланні Папи Франциска
  • Чтв, 06/04/2017 - 12:00

Трудитись «для кращого світу». З таким викликом звернувся до молоді Папа Франциск у відеопосланні з нагоди молитовного намірення на квітень 2017 року. Намірення «Всесвітньої мережі молитви Папи»/«Апостольства молитви» на квітень цього року присвячене молоді, адже цього року Всесвітній день молоді відзначається на місцевому рівні. У наміренні йдеться про те, щоб молодь великодушно відповіла на своє покликання, беручи до уваги також і покликання до священства та богопосвяченого життя.

Святіший Отець представляє молитовне намірення рідною іспанською мовою, а відеоролики, які поширюються всіма популярними соціальними мережами в інтернеті, підготовані із субтитрами мовами світу.

«Я знаю, що ви, молоді люди, не хочете жити в ілюзії фальшивої свободи, яка плазує перед нинішньою модою, бо ви ставите перед собою високу мету. Чи це так, чи я помиляюсь? Не дозвольте, щоб інші були головними дійовими особами змін.Ви, молоді, є тими, хто має майбутнє. Прошу вас будувати його, трудитись для кращого світу.Це виклик, так, це виклик. Чи його приймаєте?Моліться зі мною за молодь, щоб вміла великодушно відповісти на своє власне покликання й мобілізуватись задля великих звершень світу».