Молитовний вечір у Архикатедральному Соборі святого Юра
  • Пон, 23/05/2016 - 11:55

У неділю, 22 травня 2016 р.Б. в Архикатедральному Соборі св. Юра (м.Львів, пл. св. Юра, 5) відбувся духовний вечір "Молодь молиться за Україну. У світлі празника Христового Воскресення".

Автором ідеї Великоднього молодіжного вечора є о. Тарас Фітьо, голова комісії у справах Родини Львівської архиєпархії УГКЦ. Такий вечір у Соборі св. Юра проводять уже втретє. Та особливістю цьогорічного заходу стало його спрямування – молитва за Україну в часі війни. Тому вечір був побудований на молитовних текстах Праведного Митрополита Андрея та великодніх піснеспівах.

Участь у духовному вечорі взяли молодіжні хори м. Львова – «Axios», «Серафими», «Діброва», ансамбль «До Богородиці», а також хор та інструментальний ансамбль «Тезе-Львів» і Молодіжний хор собору св. Юра. Молитовно провадив захід о. Тарас Фітьо.

На завершення вечора, після спільної молитви «Боже великий, єдиний», благословення учасникам та молільникам уділив Преосвященний владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії. Він також подякував організаторам та гостям вечора, підкресливши важливість спільної молитви у неспокійні часи війни та особливе значення молитви молоді.