Молитва, яка допоможе контролювати гнів
  • Чтв, 21/06/2018 - 10:40

Напевно багато хто мріє навчитися контролювати свій гнів. Для цього найперше необхідно усвідомити, хто ви — в Христі, прийняти Його безумовну любов і той факт, що ви — Його, ви важливі для Нього і Він має мету і план для вашого життя.

Якщо будете зосереджувати своє зростання на чомусь іншому, то все життя відчуватимете незахищеність. Поки ви не будете впевнені в собі, люди тиснутимуть на ваші слабкі місця. А коли ви знаєте, хто ви і кому належите, то вони не зможуть цього зробити. Їм до вас не добратися.

Гнів і невпевненість йдуть поруч. Що більше незахищеним ви себе відчуваєте, то більше наростає гнів.

„ Хто людей боїться, той у сильце попаде; а хто на Господа вповає, той безпечен.“ (Приповістей 29:25).

Знаєте, що вам потрібно, щоб позбутися гніву? Налаштувати своє серце на щастя. Господь спеціалізується на цьому. Це називається порятунок!

Ісус може зцілити від того, що є причиною гніву: біль, розчарування і страх. Христос може зцілити ваше зранене серце Своєю любов’ю. Він може замінити ваше розчароване серце Своїм миром. І Він може замінити незахищене серце на серце, повне Його сили і любові.

Гляньте на дитину, що плаче. Коли притулите її до себе, вона відчуває тепло і безпеку, й перестає плакати, перестане злитися. Коли ви відчуєте впевненість і прийняття в Ісусі Христі, ваш гнів розсіється.

Ця молитва допоможе в критичних ситуаціях гніву:

„Господи, я визнаю, що у мене є проблема з гнівом. Я дозволяв іншим людям провокувати мене, мстився і не думав перед тим, як відповідати. Прошу Твоєї допомоги. Допоможи мені думати перш, ніж реагувати. Допоможи навчитися правильно висловлювати свій гнів. Я хочу знайти себе в Тобі. Я віддаю себе повністю у Твої руки. Прийди в моє життя. Врятуй мене. Амінь“.

Переклад Наталії ПАВЛИШИН