Молитва за Батьківщину за заступництвом свв. Володимира і Ольги
  • Срд, 26/01/2022 - 12:41

Боже, Владико і Царю народів! Просимо Тебе за заступництвом святого Володимира і святої Ольги, покровителів нашої Батьківщини: наповни нас силою Твого Духа. Даруй нашим серцям мир, укріпи нас в надії на Твою любов. Пробуди в нашому народі прагнення до миру й свободи. Зроби нас здатними творити наше спільне майбутнє.

Боже! Нехай Святий Дух змінює обличчя нашої землі та зміцнює Твій народ; нехай Він допомагає нам зберегти Твоє Царство в особистому й родинному житті кожної людини, в житті суспільства й держави.

Убережи нас від егоїзму, не дозволь, щоб сильніші зневажали слабких. Захисти нас від ненависті та упередженості до людей, які мають інші погляди.

Навчи нас боротися зі злом і допоможи нам у кожній людині, навіть грішній, бачити брата. Навчи кожного з нас помічати власну провину, а не шукати скалки в оці ближнього.

Навчи нас бачити добро всюди, де воно є; надихни нас ревно оберігати його, підтримувати й відважно захищати. Вбережи нас від брехні, яка губить світ. Дай нам мужність жити в правді.

Даруй нам хліб насущний. Благослови наші труди, Боже, Владико і Царю народів! Амінь.

З молитовника "Щоденно з Богом" 

Джерело: Католицький медіа-центр