Молитва за мир і кращу долю українського народу в чудотворному Люрді
  • Чтв, 05/12/2013 - 10:30

4 грудня 2013 р., у свято Введення в храм Пресвятої Богородиці, Протоігумен Провінції Св. Миколая в Україні отець Павло Райчинець ЧСВВ, відслужив Божественну Літургію в українському греко-католицькому храмі в Люрді (Франція), за мир і кращу долю українського народу.

Душпастирську опіку прочан, які відвідують чудотворне марійське місце в Люрді, здійснює в цій церкві о. Герман Ничак ЧСВВ, за допомогою Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії: сестри Павлі Бабій та сестри Давиди Федан.

У ці дні, перебуваючи в своїй робочій поїздці за кордон, Протоігумен, відвідуючи також марійські чудотворні місця в Люрді, а перед тим у Фатімі, присвячує особливі моління до Пресвятої Богородиці за мир в українському народі та його кращу долю.

Про теперішню суспільно-політичну ситуацію в Україні, знають, переживають і моляться за Україну за кордоном не лише українці, які тут проживають і працюють, але й також місцеві жителі.

Приєднуючись до загальнонаціональної молитви, яка лунає в багатьох українських храмах під час теперішніх, надзвичайно складних, подій в Україні, Протоігумен о. Павло разом з українцями, що з різних причин перебувають поза межами нашої Держави, випрошує для України у Богородиці її чудотворної сили, яку вона й тепер проявляє в місцях свого чудесного об’явлення.

о. Франціск Онисько ЧСВВ

Джерело: www.osbm.org.ua