Молодь Центру ДОВС “Надія” УГКЦ візьме участь у Прощі глухої католицької молоді в Римі
  • Пон, 11/06/2018 - 18:00

З 25 по 29 червня в Римі-Ватикані відбудеться Проща глухої католицької молоді. Організатором заходів виступила Ініціатива глухої католицької молоді (Америк) DCYIA спільно з конгрегаціями Папської курії.

 
DCYIA є визнаним промоутером пасторальної праці в різних спільнотах у контексті залучення до інтеграційних процесів, прийняття відмінностей і поширення досвіду успішної взаємодії серед глухої молоді.

Серед запланованих заходів прощі - конференція  ”Час іти з Христом” в стінах Папського патристичного інституту (Августиніанум), приватні аудієнції з Папою Франциском для учасників конференції, Літургія і катехиза  в  соборі Святого Петра, культурна програма в  Колізеї і музеях Ватикану, спільна трапеза на подвір’ї Ватикану. У заході візьмуть участь представники спільнот глухих, молодіжних і пасторальних центрів, фундацій з усього світу.

Україну на цьому форумі  представить  Центр душпастирства осіб з вадами слуху “Надія” УГКЦ (два представники). Центр є постійним учасником міжнародних зустрічей  і ініціює середовища спілкування, служіння і допомоги серед нечуючих, зібраних навколо Євхаристії.