Молодь в Росії лякають євреями і Католицькою Церквою
  • Втр, 19/08/2014 - 14:58

На  молодіжному форумі "Селігер-2014", що проходив з 3 по 10 серпня,  його учасникам розповіли про сіонізм, "новий світовий порядок" і  витоки капіталізму, які виходять із талмуду. "Єврейська сутність" світоустрою обговорювалася на форумі під час Дня релігії 6 серпня, повідомляє офіційний сайт Російського єврейського конгресу 15 серпня.

В рамках Дня релігії перед учасниками форуму "Селігер-2014" виступила доцент МДІМВ Ольга Четверикова, автор низки публікацій про "новий світовий порядок".

Четверикова прочитала на Селігері кілька лекцій, присвячених "загрозам для християнських цінностей в епоху New Age". Головною з таких небезпек, за повідомленням "Інституту високого комунітаризму", є сіонізм, який представляє собою "рух за встановлення всесвітнього панування єврейських банкірів".

Україна, на думку лектора, вже захоплена ізраїльським капіталом. Католицька церква, вважає лектор, теж юдаїзувалася, тому християнства в ній вже не залишилося. Крім того, на переконання О. Четверикової, єврейські банкіри фінансово підтримують язичників, щоб розкласти православ'я.

Професор МДІМВ Валентин Катасонов у своєму виступі на молодіжному форумі говорив про духовні основи капіталізму, які він виводить із старозавітного юдаїзму.

 Всеросійський молодіжний форум, який проводиться щорічно  на Селігері, організується Федеральним агентством у справах молоді.