Молодь з Європи молилась перед Зарваницькою іконою на зустрічі Тезе у Львові
  • Пон, 30/04/2018 - 09:29

Кілька тисяч молодих паломників, що зібралися на регіональну зустріч Тезе у Львові, молилися перед Чудотворною Іконою Зарваницької Матері Божої, яку нещодавно коронував Святіший Отець Папа Франциск.

У кінцевий молитві, яку очолив Преосвященний Владика Володимир, єпископ-помічник Львівський, поручив усю молодь, що зібралася на цю зустріч, під опіку Зарваницької Матері Божої.

Ця регіональна зустріч Тезе є унікальною нагодою для України, а зокрема для нашої УГКЦ, щоб поділитися з молоддю Європи нашою культурою та духовністю. Рівно ж унікальним осередком духовності нашої УГКЦ є Марійський духовний центр «Зарваниця», котрий входить до двадцяти найбільших Марійських центрів Європи.

Зважаючи на те, що не всі учасники Тезе матимуть нагоду цього року відвідати Зарваницю, на прохання організаторів цієї зустрічі у співпраці з Комісією у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії - Високопреосвященний архиєпископ і митрополит Кир Василій (Семенюк) благословив, щоби молодь з усієї Європи мала можливість провести свою екуменічну молитву перед Чудотворною Іконою Зарваницької Матері Божої.

За матеріалами сайту zarvanytsya.org