Молодіжна комісія УГКЦ проведе навчання на тему розвитку парафіяльної молодіжної спільноти
  • Пон, 16/12/2013 - 11:38

Навчання на тему "Успішна молодіжна спільнота у парафії – це реально" проведе для священиків Коломийсько-Чернівецької єпархії Комісія у справах молоді УГКЦ.

Відбудеться навчання 17 грудня 2013 року в Коломиї. Досвідом як розвивати молодіжну спільноту у парафії ділитиметься о. Софрон Зелінський, ВС – голова Івано-Франківської спільноти "Молодь Воплоченого Слова".

Про стан та перспективи розвитку молодіжного душпастирства розповість о. Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді УГКЦ. "Сьогодні вельми важливо, щоб молодь віднайшла себе у Церкві, щоб у ній віднаходила радість та підтримку, – зазначає о. Ростислав. – Багато молодих людей потребує, щоб священик був поруч, був другом. Тому так актуально розвивати Єдиний молодіжний простір УГКЦ, зокрема молодіжне життя у парафіях".

Навчання відбудеться у співпраці із Комісією у справах молоді Коломийсько-Чернівецької єпархії та Інститутом підвищення богословської освіти священнослужителів Коломийсько-Чернівецької єпархії імені єпископа Павла Василика.

Марія Кохановська

Джерело: http://dyvensvit.org