Молодіжна спільнота парафії свв. Сергія і Вакха організувала благодійний обід
  • Втр, 20/12/2016 - 12:49

У неділю, 18 грудня 2016 року, молодіжна спільнота української парафії cвв. Сергія і Вакха в Римі з нагоди свята cв. Миколая організувала благодійний обід для допомоги потребуючим.

По завершенні недільної Божественної Літургії парафіяльна молодь запропонувала усім бажаючим долучитися до діла милосердя і придбати за добровільну пожертву традиційні українські страви: грибну юшку, вареники, медовий напій та солодощі. Також була нагода придбати браслети, зроблені руками української молоді в Римі. Учасниками обіду були не лише українці, що є парохіянами церкви свв. Сергія і Вакха, а також римляни та гості міста.

Зібрані кошти будуть передані на придбання апаратури для кабінету соціальної реабілітації «Дому Милосердя», що знаходиться у місті Чорткові, і який опікується хворими дітками інвалідами, а також буде передана допомога для дітей з Донбасу і для Олександра Молдована, який чекає на пересадку кісткового мозку.

Додамо, що це вже третій рік поспіль молодіжна спільнота української парафії свв. Сергія і Вакха в Римі з нагоди свята св. Миколая проводить благодійний обід для допомоги потребуючим.