Московський патріарх нагородив Махмуда Аббаса і підтримав палестинську незалежність
  • Втр, 14/04/2015 - 20:14

Вчора, 13 квітня, Московський патріарх Кіріл прийняв Главу Палестинської автономії, якого офіційний сайт Московського патріархату називає «Президентом Держави Палестина».

В розмові зі своїм гостем патріарх Кіріл підтримав ідею створення незалежної палестинської держави. На думку патріарха, оскільки більшість жителів РФ підтримує таку ідею, то і РПЦ також мусить таку ідею підтримати. Патріарх також засудив антитерористичні операції, які проводять ізраїльські силовики проти палестинських терористів.

Також патріарх Кіріл нагородив Махмуда Аббаса орденом Слави і Честі І ступеню. Як повідомляє офіційній сайт Московського патріархату, «Високої церковної нагороди Махмуд Аббас удостоєний за вклад у розвиток стосунків між Державою Палестина і Російської православною церквою…».

Активізація діяльності РПЦ на Близькому Сході цього разу дивно співпала з активізацією РФ у тому ж регіоні. Також патріарх Кіріл виявив дивовижне незнання Біблії, в якій Бог усю Землю Ізраїльську дає народу Ізраїля у вічну посілість.