«Можу стати на коліна лише перед Богом»: у США бейсболіст відмовився підтримати рух BLM
  • Пон, 10/08/2020 - 10:53

Сем Кунрод заявив, що вважає себе християнином, і не може стати на коліна перед чим-небудь або ким-небудь, окрім Бога, Ісуса Христа.

Гравець американської бейсбольної команди «San Francisco Giants» Сем Кунрод відмовився ставати на коліна на підтримку руху «Black Lives Matter» (“Життя темношкірих важливі”), заявивши, що робить це тільки перед Богом.

Сем Кунрод виявився єдиним гравцем команди, яка не став на свої коліна в знак солідарності з BLM під час ігор чемпіонату США.

«Я християнин… і я просто не можу зрозуміти пару речей, які я читав про Black Lives Matter. Наприклад те, що вони схиляються до марксизму, і те, що вони говорять деякі негативні речі про традиційну сім’ю. Я просто не можу з цим погодитися», – заявив Кунрод.

Разом з тим, він підкреслив, що його вчинок не містить нічого недоброзичливого.

«Я не думаю, що я краще за всіх. Я просто християнин. Я не можу стати на коліна перед чим-небудь або ким-небудь, крім Бога, Ісуса Христа. Я вирішив не стояти на колінах. Я відчуваю, якби я став на коліна, я був би лицеміром, а я не хочу бути лицеміром», – сказав Кунрод.