Мужності й миру полякам і біженцям побажав Голова Єпископату Польщі
  • Втр, 19/04/2022 - 12:45

У своєму великодньому вітанні архиєпископ Станіслав Ґондецкі звернувся не тільки до поляків, але й до всіх біженців, які цьогорічні свята святкуватимуть у Польщі.

«У цей важкий час, коли внаслідок війни в Україні перед очима всього світу гине так багато людей, бажаю нам усім, насамперед, мужності та миру», – цими словами свої великодні побажання розпочинає Преосвященний Станіслав Ґондецкі, Познанський Архиєпископ і Голова Єпископської Конференції Польщі, складаючи щирі вітання «полякам на Батьківщині та за її межами, а також всім біженцям, які цьогорічні свята проведуть у нашій країні». Зазначимо, що після 24 лютого кордон з Польщею перетнуло 2,8 мільйона людей, які виїжджали з України.

«Нехай же Воскреслий Господь вливає в наші серця віру, надію та любов, щоби ми могли святкувати чудо великоднього світанку з упевненості в тому, що Він переміг зло, в якому заплутався сучасний світ», – бажає архиєпископ Станіслав Ґондецкі, додаючи: «Нехай же зустріч з пасхальним таїнством учинить нас здатними міцно триматися Христа, Який несе спасіння, й водночас, бути свідками Його милосердної любові».