На 10-й Міжнародний Різдвяний Фестиваль «Коляда на Майзлях» завітають Глава УГКЦ та відомі українські виконавці
  • Чтв, 27/12/2018 - 21:47

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради затвердив програму проведення Х Міжнародного Різдвяного фестивалю «Коляда на Майзлях».

Цього року на фестивалі очікують Ніну Матвієнко, Марію Бурмаку а також багато колективів з України і з-за кордону. Урочисте відкриття фестивалю розпочнеться у вівторок, 8 січня о 12.00 годині з Архієрейської Божественної Літургії, яку очодить Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин. Відтак, о 15.00 годині на Вічевому Майдані відбудеться концертна програма за участю народної артистки України Ніни Матвієнко, Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л. М. Ревуцького, учасників та гостей фестивалю.

Франківські семінаристи зустрілись з вокальною формацією "Піккардійська Терція"

З 9 по 13 січня о 18.00 у монастирі Царя Христя відбуватимуться фестивальні виступи. 13 січня з 14.00 до 15.00 год. відбудеться різдвяна хода містом. Від монастиря Царя Христа, по вулиці Незалежності до Вічевого Майдану. О 15.00 годині на Вічевому Майдані відбудеться концертна програма за участю учасників та гостей фестивалю.

14 січня, о 12 годині відбудеться Архієрейська Божественна Літургія за участю Глави Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава Шевчука та Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина. О 16.00 – гала-концерт фестивалю за участю народної артистки України Марії Бурмаки та гурту Gypsy Lyre.

За матеріалами Правда.іф