На Архиєпископа в Бразилії вчинили збройний напад з метою пограбування
  • Срд, 09/08/2017 - 14:18

Поліція Бразилії розпочала розслідування збройного нападу на будинок архиєпископа. Напад відбувся в суботу, коли Архиєпископ Антоніо Муніз виходив з дому, щоб відправити Літургію.

Як інформує Catholic Herald, Архиєпископ Антоніо Муніз з Масейо перебував у своїй резиденції в районі Фарол, очікуючи на диякона Інальдо Пітта, перед тим як близько 5:40 вранці відбувся напад.

Архиєпископ і диякон мали разом відправитись до церкви Св. Гонсало, щоб відправити Літургію, однак, коли вони виходили з дому, до них підійшли троє озброєних чоловіків.

Нападники змусили їх повернутись до будинку, а тоді почали бігати по будинку в пошуках цінностей.

«На мене було направлено рушницю, проте нападники не завдали фізичної шкоди нікому. Вони забрали частину моїх особистих речей та невелику суму грошей, що була в гаманці», - розповів владика.

Диякону ПІтта вдалось втекти від нападників і зателефонувати поліції. Коли нападники виявили, що один із жертв зник, то втекли з готівкою та викраденим iPhone.

Держсекретар Бразилії у справах громадської безпеки повідомив, що зараз ведеться розслідування пограбування, однак відмовився сказати чи відомі підозрювані у вчинені злочину.