На базі Молодіжного центру імені святого І. Боско відкриють навчальний осередок «AUTOBOSKO Lviv»
  • Чтв, 26/09/2019 - 14:12

26 вересня об 11-й годині відбудеться відкриття навчального сервісного центру «AUTOBOSKO Lviv» на базі Молодіжного навчального центру імені святого І. Боско.

У програмі – вітальні слова від представників влади, спільна молитва та посвята приміщень і студентів. Також у рамках цього заходу відбудеться круглий стіл за участю представників автомобільного ринку праці Львівщини та дирекції навчального сервісного центру.

Під час зустрічі буде обговорено сучасні підходи до організації виховання та професійного розвитку майбутніх фахівців автотранспортного профілю, формулювання рекомендацій для подальших кроків діяльності сервісного центру в умовах навчального закладу, а також співпраця з роботодавцями.

Довідка: «Молодіжний навчальний центр імені святого Івана Боско» є приватним професійно-технічним навчальним закладом II рівня атестації, який розпочав свою діяльність у 2003 р. згідно з рішенням Львівської міської ради «Про надання дозволу на створення приватного професійно-технічного навчального закладу». Засновником Центру є Салезіанське згромадження УГКЦ.

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами https://velychlviv.com