На Близькому Сході мусульманка попросила радикалів побити її сина-християнина
  • Чтв, 11/10/2018 - 11:28

Мусульманка в одній з близькосхідних країн попросила радикалів побити свого сина майже до смерті, тому що він навернувся в християнство.

У «Christian Aid Mission» недавно повідомили, що Абдель, як називають молодого чоловіка (ім'я змінено з метою безпеки), залишається прихильним своїй вірі, незважаючи на загрозу життю, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com з посиланням на The Christian Post.

Мати Абделя засмутилася, коли дізналася, що він вирішив залишити Іслам і навернутися до християнства, хоч йому і було відомо, що сім'я може відвернутися від нього через це.

Абдель не зміг знайти роботу в своїй рідній країні та покладався на своїх батьків, що вони оплатять оренду квартири та інші витрати на проживання. Після його звернення мати прийшла до нього з чековою книжкою в одній руці та похоронною білизною в інший.

«Ти повинен вибрати один з двох варіантів», – сказала йому мати.

І хоча він знав, що його мати здатна на все, молодий християнин відповів: «Я хочу жити для Христа і померти за Нього, хоч би якою була ціна».

Його мати пішла, попередивши, що він «заплатить ціну» за своє рішення. Два місяці по тому мусульманська банда викрала Абделя і побила до півсмерті.

І хоча він вижив, далі зіткнувся з новими фінансовими труднощами. Його мати відправила до нього людей, щоб забрати гроші, які, за її словами, йому не належать.

Проте Абдель зберіг християнську віру і заохочував інших навертатися до Ісуса.

Християни в різних частинах світу зіткнулися з інтенсивними нападками з боку своїх сімей за їхнє рішення навернутися до християнства, і не тільки в мусульманських країнах.

У 2017 році організація «Open Doors USA» поділилася історією 20-річного християнина Чеу в буддійській нації Лаосу, якого жорстоко побили члени власної родини.

«Одного разу мої брат і дядько прийшли до мене і запросили до себе додому, на що я без вагань погодився. Як міг я підозрювати, що коли ми прийдемо туди, вони зв'яжуть мене мотузками і поб'ють? Вони сказали мені, що мені потрібно повернутися до старої віри або вони продовжать бити мене, – згадував Чеу. – Вони зв'язали мені руки за спиною. Мій брат, хоч і не високий, але міцної статури, бив мене руками по шиї та обличчі знову і знову. Вони тримали мене прив'язаним з 7 ранку до 7 вечора».