На День Валентина президент Трамп запросив до Білого Дому пролайф активістів та жертв, що вижили в результаті аборту
  • Пон, 18/02/2019 - 17:50

14 лютого президент США Дональд Трамп прийняв в гостях у Білому Домі Меліссу Оден, жінку, котра вижила в результаті аборту на пізньому терміні, а також шестирічного Міку Пікерінга, котрий народився на 22 тижні вагітності матері.

На зустріч до президента прибули також кілька відомих пролайф активістів, серед яких була і племінниця Мартіна Лютера Кінга мол., а також Кейті Шоу – активістка на захисті життя, що має синдром Дауна. Також серед гостей були пастор Пола Уайт і сім’я Александрів, в яких донька Катаріна народилась із залежністю від опіоїдів.

Офіційне фото Білого Дому демонструє молитву учасників зустрічі за столом у кімнаті Рузвельта.

Як інформує LifeSiteNews, Мелісса Оден вижила в результаті аборту, коли її матір була на сьомому місяці вагітності. Як вона дізналась вже згодом, її молоду матір примусили до аборту і вона потім дуже жаліла, що зробила занадто мало для того, щоб зберегти життя своєї дитини.

Історію Міки Пікерінга, котрий народився на 22-му тижні вагітності матері, використовують для того, щоб продемонструвати нелюдськість абортів на пізньому терміні вагітності, які є законними у США.

Під час розмови з гостями президент Трамп ще раз засудив не лише новий закон штату Нью-Йорк, що розширює можливість проведення аборту аж до миті народження, але й губернатора Вірджинії Ральфа Нортема, котрий під час радіоінтерв’ю поширював ідею запровадження вбивства новонароджених дітей.