На Інтерактивній карті УГКЦ вже є 1900 позначок!
  • Пон, 12/06/2017 - 16:43

За останній місяць на Інтерактивну карту УГКЦ було нанесено понад 30 парафій, громад та осередків УГКЦ у Південній Італії. Нагадаємо, раніше вже було додано українські греко-католицькі громади у Північній Італії. Всього на Апеннінському півострові, островах Сардинія та Сицилія діє більше 100 осередків нашої Церкви.

Окрім того, останнім часом було додано новоутворені душпастирства УГКЦ в Польщі, що адміністративно належать Вроцлавсько-Ґданській єпархії. Зокрема це громади у містах Болеславець, Ґруєць, Каліш, Козеніце, Пйотркув-Трибунальський, Свидниця, Валбжих та Згеж. На карті ви можете знайти місце проведення та розклад богослужінь.

Також на карту нанесено новоутворені парафії та нещодавно освячені храми в Україні: парафію Святого Миколая Чудотворця (м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область), церкву Вознесіння Господнього (м. Одеса), а також церкву Святого Юрія (м. Рівне).

Всього на Інтерактивній карті вже є 1900 позначок! З них 347 ‒ у Північній та Південній Америці, 1540 ‒ Азії та Європі, 13 ‒ Австралії та Океанії. На карту наносяться храми, каплиці, монастирі та місця, де регулярно відбуваються богослужіння, а також навчальні заклади та музеї. Ви можете допомогти проекту, надіславши нову інформацію, зауваження, доповнення або запитання.

Наша електронна адреса: mapugcc@gmail.com. Ви також можете комунікувати через фейсбук-сторінку https://www.facebook.com/mapugcc/.