На Інтерактивну карту УГКЦ нанесено дві тисячі позначок!
  • Срд, 02/08/2017 - 14:53

За останні два тижні було додано 80 нових позначок на Інтерактивну карту УГКЦ. Серед них ‒ осередки нашої Церкви та парафії у Центральній Італії, храми та парафії Бучацької, Стрийської та Кам’янець-Подільської єпархій, а також душпастирства УГКЦ у Новій Зеландії.

Отже, нанесені всі громади, монастирі та персональні парафії Української Греко-Католицької Церкви в Італії (всього понад 80 об’єктів). Уперше до карти додано позначки в Новій Зеландії: душпастирства у трьох найбільший містах країни Окленді, Веллінгтоні та Крайстчерчі.

Інтерактивна карта значно мірою наповнюється завдяки інформації, яку надають вірні УГКЦ. На карту наносяться місця, де регулярно відбуваються Літургії Української Греко-Католицької Церкви. Це церкви, каплиці, монастирі, душпастирства, а також навчальні заклади.

Повна інформація про локацію:

1. Назва парафії або храму (каплиці, монастиря, навчального закладу) + населений пункт, область (або країна) розташування
2. Координати
3. Підпорядкування (єпархія або екзархат)
4. Фотографія
5. Адреса
6. Контактний телефон
7. Контактна електронна адреса
8. Веб-сайт (також сторінки у соцмережах)
9. Розклад богослужінь
10. Час сповіді
11. Час, коли храм відчинений
12. Коротка історія парафії та храму
13. Сучасне життя парафії (спільноти, події, заходи)
14. Наявність у храмі мощів святих, чудотворного джерела (каплиці).

Якщо ви не знаходите певної парафії на карті УГКЦ або чогось із перелічених пунктів щодо вашої церкви чи каплиці, то можете надсилати нам інформацію про неї.

Для цього адміністрація Інтерактивної карти використовує два комунікати:

1. Електронну скриньку mapugcc@gmail.com
2. Сторінку в соцмережі Фейсбук https://www.facebook.com/mapugcc/