На Кіровоградщині тривають євангелізаційні місії УГКЦ
  • Птн, 28/09/2012 - 00:00

Від 25 до 30 вересня 2012 року на Кіровоградщині відбуваються євангелізаційні місії УГКЦ. Цей захід відбувається за сприяння Патріаршої комісії УГКЦ з питань євангелізації у співпраці із Львівською архиєпархіальною комісією.

 

У місійній євангелізації беруть участь: Віра Ценглевич, голова Комісії з питань євангелізації Львівської архиєпархії УГКЦ, п’ятеро студентів останнього курсу Львівської духовної семінарії та волонтери Школи духовності та євангелізації УГКЦ.

 

Місіонери протягом дня євангелізують, а ввечері для всіх охочих відбувається концерт просвітницького гурту «КУДИ ЙДЕШ» (QUOVADIS), лауреата міжнародних конкурсів. Місіонери вже відвідали м. Знам’янка, с. Володимирівка Знам'янського району та с. Червоновершка Компаніївського району Кіровоградської області.

 

28 вересня євангелізація проходитиме в с. Роздолля Компаніївського району, а концертна програма гурту «КУДИ ЙДЕШ» відбудеться в сільському Будинку культури.

 

Відомо, що місіонери 29 вересня прибудуть і до парафії Різдва святого Івана Хрестителя УГКЦ, що в Кіровограді. Організатори євангелізаційних місій вдячні представникам видавництва «Свічадо», які забезпечили цю подію роздатковою літературою.

 

Департамент інформації УГКЦ