На Міжнародному форумі в Україні говорили про важливість молитви і читання Біблії
  • Втр, 07/06/2016 - 14:38

2-3 червня 2016 р. в Києві проходив міжнародний форум «Взаємодія політиків і громадськості у просуванні християнських цінностей на міжнародній арені». Серед спікерів був координатор зустрічей діаспори США та співорганізатор молитовних сніданків Роб Макк’юман.

«Якщо поглянути на цю сцену, то я міг би сказати, що її ширина десь 20 метрів. Хтось з вас міг би сказати, що її ширина, не 20, а 18, 22 чи 15 метрів. Однак, щоб визначити істинну ширину сцени, нам потрібно взяти лінійку і визначити її. Різні думки людей породжують хаос, а істина виявляє помилки. Тим мірилом, яке визначає істину і помилки в нашому житті є Біблія», – говорив промовець.

«Отці-засновники Сполучених Штатів вважали, що права людини визначає не більшість, не влада, не армія, а що вони походять від Бога», – сказав він, додаючи, що розуміння цього є ключем до добробуту народу.

«Найважливіше, що я зрозумів за все своє життя: Усе в житті є або фізичне, або духовне, а мудрість – це здатність визначити цю різницю», – розповів він. «Неможливо досягнути духовного фізичними засобами і навпаки. Наприклад, мир – це духовне явище, і фізичними засобами його не досягти», - сказав він, пояснюючи, що мир в державі досягається в першу чергу молитвою. «Ісус є Князем миру, тому тільки з Його допомогою можна отримати мир».

«Те ж стосується щастя. Щастя – духовне, тому, наприклад, грошима, які є фізичними, щастя не досягти», – продовжував він.

За словами американського представника, є чотири духовні кроки для досягнення щастя:

1. Регулярне читання Святого Письма (коли Бог говорить до нас)

2. Регулярна молитва (коли ми говоримо до Бога)

3. Регулярне спілкування і братерство з віруючими

4. Регулярне служіння іншим.