На молодь Тернополя чекає грандіозне свято
  • Втр, 15/08/2017 - 12:18

3 вересня (неділя) молодих Тернополя запрошують востаннє перед навчальним роком весело провести час. «Встань з дивану» - саме під таким гаслом у центрі Тернополя відбудеться 6-тигодинний форум християнської молоді, яку готує провід УГКЦ Тернополя та активісти молодіжних християнських спільнот.

Сьогодні, 14 серпня, власне, відбулася чергова нарада оргкомітету заходу, яка проходила в Архикатедральному Соборі Тернополя. Судячи із жвавої дискусії та численних ідей, програма обіцяє бути веселою та повною сюрпризів.

У переднавчальний день учасників чекає мега флеш-моб перед Архикатедрою, музиканти «Керигма проджект» з арсеналом якісної музики, спільна Свята Літургія, яку отці відслужать в особливих ризах Святового Дня молоді, спілкування із цікавими гостям із Польщі і не тільки, а вкінці - розіграш серед зареєстрованих учасників сертифікатів на безкоштовні фотосесію у професійного фотографа та командну гру пейнтбол.

Оргкомітет додатково повідомить про заплановані заходи та локації молодіжного дня, однак просить кожного учасника зареєструватися на місці події. Це дасть можливість взяти участь у розіграші сертифікатів.

Слідкувати за подією можна, приєднавшись до спільноти комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ у facebook, або ж на сайті архиєпархії www.tze.org.ua. Рекомендований вік учасників 16-35 років.