На Прикарпатті люди моляться за мир в Україні, утворивши форму хреста
  • Пон, 17/11/2014 - 12:33

Двічі на тиждень в центрі Івано-Франківська рівно о 15.00 годині просто неба понад сотня простих перехожих стають у форму хреста і моляться за щасливе повернення бійців додому, за мир та спокій в Україні.

«Ми всі щиро молимося за долю нашої України, адже бачимо, яка зараз ситуація: проливається багато крові, гинуть молоді хлопці. Молимося щоб Бог почув і зупинив цю неоголошену війну Україні» –  говорить п. Людмила, мешканка Івано-Франківська. Люди не комплексують, а навпаки кличуть всіх бажаючих стати у форму «живого» хреста в наміреннях за долю України.

«Всі, всі бажаючі не те, що можуть, а повинні молитися за нашу державу. Одні приходять сюди попри те, що працюють на роботі чи відкладають свої справи, ну а інші нехай вдома моляться, якщо не можуть прийти» , – говорить п. Віктор, пенсіонер.

«Молитва  – це неймовірна сила!» – каже молодий мешканець Івано-Франківська Ігор Остапів. Я знаю, що для Бога нема нічого неможливого. Його лише треба щиро попросити! Ми ж знаємо, що силу молитви визнають і бідні, і багаті, і вчені, і прості люди. Молитва прожене сумніви і зміцнить віру! Якщо ми будемо з Богом, то хто тоді проти нас?»