На Свято Покрови у Греції молилися за українських воїнів-захисників
  • Срд, 18/10/2017 - 19:22

Українська громада Греції відсвяткувала Свято Покрови Пресвятої Богородиці, а також національні свята: День Українського козацтва, День створення Української повстанської армії і День захисника України.

В українській громаді міста Афіни в ці святкові дні в особливий спосіб під час богослужінь згадували про українських воїнів-захисників, які стоять на сторожі миру, спокою та територіальної цілісності України.

“Так, в п’ятницю, 13 жовтня, під час Служби Божої ввечеріми молилися за тих воїнів, які вже відійшли від нас. В наміренні за упокій душ всіх невинно убієнних під час подій на Майдані та на Сході України молитовно згадували під час панахиди, - зазначив душпастир для українців греко-католиків Греції о. Андрій Твердохліб. - Власне в день свята Покрови, 14 жовтня, молилися за тих воїнів, які тепер стоять на сторожі нашого спокійного та мирного життя, віддаючи їх в руки нашої люблячої небесної Матері Марії. Після завершення відбулося благословення святим миром всіх присутніх на молитві. Просимо в Марії материнського покрову й захисту для захисників нашого миру та спокою!”