“На території Львівської Архиєпархії діє фальшивий священник”, – застерігає о. Юстин Бойко
  • Втр, 18/02/2020 - 12:28

Про це на своїй фейсбук сторінці повідомив о. Юстин Бойко, Синкел у справах монашества Львівської Архиєпархії УГКЦ.

У повідомленні йдеться: 

“ОБЕРЕЖНО!
ФАЛЬШИВИЙ СВЯЩЕННИК!

ХТО ЗНАЄ ЦЬОГО СВЯЩЕННИКА ?

Буду вдячний за допомогу. Проте вже тепер хочу сказати, що він не належить до Львівської Архиєпархії УГКЦ, ані не має дозволу на служіння та уділяння Святих Тайн.

Тому, усі Святі Тайни, окрім Хрещення, які він уділяє Є НЕДІЙСНИМИ!

Він служить у церкві Стрітення Господнього (вулиця Винниченка, 30), де Архиєпископом і Митрополитом Львівським була скасована парафія УГКЦ і відкликаний священник!

Немає жодних доказів того, що це є священник!

Пишу, що потім ніхто не жалівся, що не знав!

Ubi episcopus, ibi ecclesia!”

Натомість  на інтернет-ресурсі  Дивись.Інфо  йдеться про те, що вищезгаданий “священник” називається Петро Ушкало.  Про нього відомо, що   у 2015 році він балотувався на місцевих виборах до Львівської міської ради від одної з партій. Тоді РІСУ так і не змогла ідентифікувати, до якої церкви належить кандидат, який у своєму резюме зазначив – «священик без парафії».«Він ніби пробував вчитися у катехитичній  школі у греко-католиків, але не має закінченої семінарії.  Петро Ушко діяв як священник у церкві в Городку від секти Догнала.
Сьогодні Петро Ушкало служить у храмі Стрітення, за адресою вул. Винниченка 30. Львів’ян застерігають про недійсність і небезпеку духовник практик, які звершує фальшивий священник.