На території Патріаршого Собору відбудеться благодійний ярмарок «Світло в Тобі»
  • Птн, 21/09/2018 - 12:28

Ліга жінок разом з Благодійним фондом «Карітас-Київ»  запрошують усіх охочих  до співпраці у благодійному ярмарку «Світло в Тобі».

 

Як розповіли організатори, мета акції –  зібрати кошти на підтримку родин, де є особи з особливими потребами, які належать до спільноти «Веснянка» руху «Віра і Світло», що при Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ у Києві.

Ярмарок буде проведено у три етапи. Спершу волонтери матимуть змогу власноруч підтримати кухню ярмарку. Відбуватиметься це:

12 жовтня –  18.00, Кухня БФ Карітас-Київ (вул. Микитенка, 7-б) 

13 жовтня –  14.00, Кухня БФ Карітас-Київ (вул. Микитенка, 7-б).

 «Разом ми будемо; ліпити вареники, випікати млинці, перевозити  готову продукцію, та прибирати. Наша спільна праця подарує кожному промінчик насолоди і задоволення, як від роботи, так і від спілкування», говорить Тетяна Чудійович, голова ліги.

Наступний етап, а це сам ярмарок,  відбуватиметься 14 жовтня о 9:30, на території Патріаршого Собору (вул. Микільсько-Слобідська, 5).

«Будемо готувати столи з продукцією, та продавати наші вироби кулінарного мистецтва», – йдеться в повідомленні ліги жінок.

До спільної доброї справи можуть доєднатися всі парафії Київської Архиєпархії! Охочих просимо заповнити форму, яка знаходиться за цим посиланням ФОРМА

Контакти: (067)-507-50-27, Чудійович Тетяна, Голова ліги.

Прес-служба Київської архиєпархії