На Житомирщині провели родинно-різдвяне свято для соціально незахищених родин
  • Чтв, 31/01/2019 - 17:15

25 січня 2019 року, парафією Успіння Пресвятої Богородиці смт. Ружин УГКЦ  за сприянням БФ «Карітас-Київ та співпраці з соціально-психологічною службою ружинської гімназії проведено різдвяне свято для соціально незахищених родин.

«Ми мали змогу ще раз відчути радість різдвяних свят, запрошуючи Воплочене Милосердя до наших домівок і сердець», – зазначив душпастир громади о.Іван Стефанишин. Під керівництвом о. Івана, у концерті брали участь учні, які відвідують уроки основ  християнської етики.  Як розповів організатор акції о.Іван: «Діти провели цей час цікаво і пізнавально: ігри, банси, вікторина, різдвяний концерт і глибше знайомство з християнськими традиціями святкування різдвяних свят, та їх значенням».

На завершення душпастир подякував всім хто спричинився до організації свята: «Щире спасибі БФ «Карітас-Київ” і о. Роману Сиротичу, синкелу у справах соціального служіння Київської Архиєпархії УГКЦ, за можливість мати таке чудове свято, в якому ми продовжували радіти незбагненному Божому Милосердю, над тайною Його воплочення. Бажаю, щоб холод різних складних життєвих ситуацій, зігрівався безмежною Божою любов’ю».

Прес-служба Київської архиєпархії