Надалі невідомою залишається доля монахині, викраденої в Малі
  • Срд, 29/03/2017 - 11:23

Надалі нічого не відомо про монахиню, яку два місяці тому викрали в Малі. Представники місцевої церкви повідомили, що досі не відомо, хто стоїть за викраденням сестри Ґлорії Сесильї Нарваез.

Монахиня із Згромадження францисканок від Непорочної Марії, родом із Колумбії, багато років працювала в цьому регіоні, де більшість становлять мусульмани. Вона в основному займалась медичною опікою та допомогою сільському населенню, в т.ч. навчала мусульманських жінок. 7 лютого група невідомих і озброєних чоловіків викрали її в місцевості Кутіала.

«Єпископати Малі і Колумбії відновили заклики, щоб якомога швидше звільнити місіонерку, а також закликали владу забезпечити належною охороною священиків і монахинь, що працюють в цій африканській країні», – повідомив генеральний секретар єпископату Малі о. Едмонд Дембелє. Він також додав, що панує переконання, що місіонерку викрали місцеві бандити або ісламські джихадисти з метою викупу, і зараз очікують, поки ситуація заспокоїться.

Єпископати обох країн закликали вірних до посиленої молитви за швидке звільнення викраденої місіонерки, інформує Wiara.pl.