Надія є! Що про це сказано в Біблії
  • Втр, 25/09/2018 - 10:29

Подумайте про те, що Біблія говорить про надію. Безліч віршів у Святому Письмі дають нам зрозуміти те, що надія — життєво важлива для кожного з нас.

Джерело надії

„Нехай же Бог надії сповнить вас усякою радістю та миром у вірі, щоб ви збагатились у надії, силою Духа Святого.“ (Римлян 15:13).

„ Лише у Бозі спочивай, душе моя у ньому бо моя надія“ (Псалом 61: 6).

„ На його ім’я будуть надіятися погани“ (Матея 12:21).

Надія, очікування благого майбутнього

„ Бо я свідомий моїх щодо вас задумів, – слово Господнє, – задумів щастя, а не лиха, щоб забезпечити вам надійне майбуття“ (Єремія 29:11).

Вічна надія

„Бо ми надією спаслися. Коли ж хтось бачить те, чого надіється, то це не є вже надія; бо що хтось бачить, хіба того надіється? Якже ми сподіваємося, чого не бачимо, очікуємо його витривало.“ (Римлян 8: 24-25).

„ Петро, апостол Ісуса Христа, вибраним переселенцям, розсіяним Понту, Галатії, Кападокії, Азії та Вітинії,

згідно з передбаченням Бога Отця, освяченням Духа, на послух і на скроплення кров’ю Ісуса Христа: благодать і мир вам хай помножиться!

Благословен Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що у своїм великім милосерді відродив нас до живої надії через воскресіння Ісуса Христа з мертвих,“ (1 Петра 1: 3).

Причини для надії

„Ті ж, що на Господа вповають, відновлюють сили, немов орел, здіймають крила, біжать, не знають утоми, ідуть уперед, не знемагають. “(Ісаї 40:31).

„ В ньому маємо, неначе якір душі, безпечний та міцний, що входить аж до середини за завісу“ (Євреїв 6:19).

Надія, щоб пройти через важкі часи

„Через якого ми вірою одержали доступ до тієї ласки, що в ній стоїмо і хвалимося надією на славу Божу.“ (Римлян 5: 2).

„ Держімо непохитне визнання надії, – бо той, хто обіцяв, вірний.“ (Євреїв 10:23).

Переклад Наталії ПАВЛИШИН