Натовпи вірян на зустрічі з містичкою із Сирії
  • Пон, 26/09/2016 - 18:16

Після Кракова вона відвідала Новий Тарг. Мирна Наззур, стигматичка і містичка з Сирії молилася і давала свідчення на парафії св. Івана Павла II. Зустріч відбулася ввечері 24 вересня.

Спочатку Літургія, а потім свідчення і спеціальне благословення. Церква була переповнена вірянами з навколишніх парафій і сіл. Були також присутні священики, що працюють на парафії, на чолі з о. Яном Карлакєм.

 – Дякую вам за запрошення до цієї спільноти і доброзичливість, – сказала Мирна Наззур. Містичка в Польщі гостює вчетверте. Перед Новим Таргом вона зустрілася з жителями Кракова в межах «Євангелізації на Бульваровій». У столиці Подгальє вона повторила свою історію і свідчення. Вона закликала вірян продовжувати дбати про свою віру.

Мирна Наззур розповіла про свою духовну пригоду і приватне життя. Вона вийшла заміж у 18 років. Будучи греко-католичкою, взяла шлюб з Ніколасом, православним. – Одного дня, коли сестра Ніколаса була хвора, спільнота, до якої ми належимо, зустрілася в нашому домі, щоб помолитися. Тоді я побачила, що мої руки мокріють. Я замислилася, звідки ця вода, а до цього ще запах олії. Потім сестра чоловіка одужала – згадала містичка.

Ситуація повторилася кілька разів. – Дійшло ще до того, що з малого образу із зображенням Марії, який ми мали в будинку, почала текти олія. Коли я побачила це, то не знала, що робити. Разом з чоловіком ми намочили ватний тампон, а потім заповнили олією тарілку. Ми клякнули і раптом я почула жіночий голос: «Донечко, Маріо, не бійся, бо я з тобою. Відкрий двері та не забороняй нікому бачити мене. Запали мені свічку», – згадала Мирна.

Коли новина про те, що відбулося, поширилася околицями, люди почали приходити до них, щоб побачити образ. Його досліджувала також спеціальна комісія, яка надламала образ, щоб побачити, чи є щось усередині. Нічого не було і комісія ствердила, що з нього тече чиста оливкова олія. Містичка розповідала також про стигмати, які з'явилися на її тілі.

 Зустріч закінчилася спільним поклонінням і мируванням.