Навчально-катехитичний центр «Дерево життя» при Інституті св. Томи Аквінського запрошує на навчання
  • Втр, 16/08/2022 - 10:53

НКЦ "Дерево життя" запрошує на навчання катехитів та сімейних консультантів.

 

"Академічний рік 2022/23: Навчально-катехитичний центр «Дерево життя» при Інституті св. Томи Аквінського запрошує доєднатися до ґрона студентів

 

Зараз наші студенти, випускники і викладачі опинилися на фронті служіння. Ми волонтеримо, служимо військовим та їхнім родинам, катехизуємо і проголошуємо слово Боже для всіх, хто цього шукає – не лише звичайним чином у парафіях, але і для вимушених переселенців, постраждалих від бойових дій та для тих, хто допомагає Україні в ці тривожні часи.

 

Ми зібрані зі всього світу завдяки поєднанню очної і дистанційної форм навчання в «живому часі» – а водночас намагаємося зустрічатися всюди, де це можливо, продовжуючи творити живу академічну спільноту. Оновлюємо навчальну програму, базуючись на понад 20-річному досвіді роботи і розпізнаючи знаки часу. Шукаємо разом відповіді на питання, які ставить життя, та організовуємо зустрічі з цікавими людьми.

 

Як і раніше, НКЦ «Дерево життя» пропонує дві спеціальності:

* євангелізація та парафіяльна катехизація;

* сімейне консультування та підготовка до подружжя.

 

Орієнтовний термін навчання – три роки. Академічне навантаження розподіляється протягом місяця (субота або вечірній час в будні), є записи лекцій. Форма навчання – поєднання теоретичних знань і практики, семінарів, диспутів, навчальних проектів, праці у групах.

 

Терміни вступної кампанії: серпень–жовтень 2022

 

НКЦ у соцмережах:

Сайт: https://tomainstytut.org/nkc/

Блог: https://derevozhyttia.blogspot.com

Фейсбук: https://www.facebook.com/katechcentr

Контактний тел.: +380937733144 (є вайбер)

E-mail: derevo.zhyttia@gmail.com