Найпопулярніший хорватський репер пережив християнське навернення
  • Пон, 09/09/2013 - 19:51

Найпопулярніший хорватський репер Марін Івановіч Стока (Стока - сценічне ім’я, що на українську перекладається як худоба/бидло – прим. перекладача), засновник загребського напрямку хіп-хопу, пережив християнське навернення. Автор цинічних і вульгарних пісень несподівано для всіх написав дев’ять пісень християнського змісту, одну з яких посвятив одному з провідників Католицької харизматичної онови в Хорватії о. Звєздану Лінічу (OFM).

Саме з відвідуванням Івановічем семінарів духовного пробудження, які провадить о. Лініч, пов’язуються навернення репера до Католицької Церкви. Окрім цього, як стало відомо, репер уже довший час безуспішно боровся з наркотичною залежністю. В результаті навернення співак вирішив приєднатися до комуни «Ченаколо» в Іспанії. У цій комуні в дусі католицької побожності та бенедиктинського правила «молися і працюй» процес відвикання та реабілітації проходять наркомани, які вирішили порвати з цією смертельною залежністю.

Сам репер заявляє, що після навернення йому вдалося усе віддати в руки Бога, якого він сприймає, як люблячого Батька. Також репер обіцяє, що від тепер цілком покидає тематику своїх дотеперішніх пісень і використовуватиме свій талант виключно для прослави Бога, який йому дарував свободу.

За матеріалами bitno.net