«Не біймося будувати стосунки одні з одними, з Богом у молитві», - владика Венедикт
  • Срд, 11/06/2014 - 16:43

9 червня, у День Святого Духа, Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, здійснив пастирський візит до храму Пресвятої Тройці, що в с. Солонка, Сокільницького протопресвітеріату. Відвідини відбулися з нагоди храмового празника.
 
Владика Венедикт очолив Божественну Літургію та виголосив проповідь. Архиєрею співслужили: о. Миколай Фредина, адміністратор храму, запрошені на празник священики. До молитви численно долучилась парафіяльна спільнота та гості.
 
У своєму слові владика Венедикт закликав присутніх будувати свої стосунки, вдивляючись у Пресвяту Трійцю. За словами проповідника, людина не може жити поза стосунками. «Через кожну людину Бог являється, – сказав єпископ. – Стосунки показують ким ми є».
 
Як зазначив владика Венедикт: «Бог посилає нам людей, щоб ми будували з ними стосунки»
 
«Шлях до пізнання Пресвятої Тройці — це шлях, коли ми не боїмося будувати стосунки одні з одними, з Богом у молитві», — підсумував єпископ.
 
 Після завершення молитви о. Миколай Фредина подякував єпископові за пастирський візит. Відтак владика Венедикт окропив усіх свяченою водицею.