“Не у свято, а просто так… “, – отець Віталій Воєца про відвідини військових у госпіталі Києва
  • Чтв, 01/03/2018 - 13:05

У середу, 28 лютого, до наших військових в Центральний госпіталь Збройних сил України міста Києва, разом із помічниками та подарунками завітав військово-медичний капелан УГКЦ отець Віталій Воєца. 

“Не у свято, а просто так… знову ми прийшли привітати наших дорогих Захисників!, – розповідає про ці відвідини отець Віталій.

Для наших військових капелан і волонтери в подарунок принесли найбільш необхідні речі. За ініціативу відвідин та купівлю подарунків священик особливо дякує спільноті “Лицарів Колумба” храму святого Василія Великого УГКЦ в м. Києві.

До речі, цього разу разом із капеланом та представниками спільноти Лицарі Колумба наших військових відвідав 11-річний Назар.

“Дуже важливо, щоб наші діти також могли дякувати і тиснути руки тих хлопців, тих героїв, завдяки яким вони можуть спокійно вчитися в школі, жити в мирі. Діти мають цінувати це і знати, кому цим завдячують. Саме тому ми повинні виховувати їх у дусі  патріотизму, любові і взаємопідтримки, щоби для них не пройшли ці події повз, щоби вони могли побачити справжніх героїв – наших хлопців, які вже ввійшли в нашу історію”, – говорить отець Віталій.

“Окрема подяка за все нашим воїнам та особлива подяка Назарчику, що вперше протягом кількох годин дарував усмішку та солодкі подарунки медикам! Усім радості та міцного здоров’я!”, – наголосив військово-медичний капелан.