Неможливо бути католиком і підтримувати аборти,- священик з Ірландії
  • Птн, 01/06/2018 - 15:55

Ірландці, котрі називають себе католиками і голосували за легалізацію абортів у країні, «відкинули віру Церкви» і повинні покаятись,- вважає ірландський священик.

Отець Педді МакКафферті із парафії Тіла Христового у Белфасті написав у Фейсбуці про «безпрецедентну ситуацію», що склалась в Ірландії навколо референдуму про аборти.

За його словами, потрібно вирішити проблему «культурного католицизму», який ставиться до Таїнств як до звичайних обрядів. Прикладом цього є «Таїнство Миропомазання, яке уділяють хлопцям і дівчатам, нога котрих більше ніколи не переступить порогу церкви». «Ми в Церкві повинні покласти край зловживанням Таїнствами», - зазначив він.

«Ті, хто голосували «за» легалізацію абортів і продовжують вважати себе «практикуючими католиками» повинні провести перевірку реальності. Вони порушили свою віру в Ісуса Христа і вчинили важкий гріх», - написав о. МакКафферті у Фейсбуці. – «Поки вони не покаються і не примиряться з Ісусом, вони не можуть вважатись католиками в істинному сенсі. Такою є важкість їхнього вчинку. Наслідки наших вчинків на цій землі також впливають на нашу долю у Вічності», цитує слова священика LifeSiteNews.