Нічні чування «Де твій скарб?»
  • Срд, 29/11/2017 - 19:36

25 – 26 листопада у стінах Львівської Духовної Семінарії Святого Духа Пасторальний Центр «Еклезія» організувала молодіжні нічні чування «Де твій скарб?».

Програма розпочалась із Вечірні, яку очолив духівник семінарії о. Андрій Стасів. Після Богослуження о. Юрій Остап’юк, студентський капелан Львівської Архиєпархії, провів першу науку для молоді. Після праці в групах всі учасники чувань разом із ректором духовної семінарії о. Ігором Бойком, проректором семінарії і духівником пасторально центру о. Михайлом Плоцідемом і духівником семінарії о. Андрієм Стасівим процесійним ходом вирушили до хреста, де помолилися за всіх, що віддали своє життя за Україну.

Опісля молитов і 2-Ї науки, яку провів о. Юрій Дрізд, всі учасники мали нагоду трішки перекусити а заодно послухати кілька музичних творів у виконанні семінарійного оркестру. Після невеликого відпочинку всі повернулися до молитви. Опісля Ісусової молитви і коротких розважань молодь була запрошена до перегляду фільму. Після цього молоді люди мали змогу приступити до Сповіді і в молитовній тиші приготуватися до Божественної Літургії. Літургію очолив духівник ПЦ «Еклезія» о. Михайло Плоцідем. Після богослужіння отець подякував всім, хто брав участь у цих чуваннях, а зокрема тим, хто мав змогу доторкнутися до Небесного скарбу святого Причастя, а також усім, хто спричинився до проведення цієї молитовної ночі. 

Джерело: Фейсбук-аккаунт ПЦ «Еклезія»